Изкушения за Автомобилни Ентусиасти в Брошурата на Лидл: Специални Предложения

Новата брошура на LIDL за периода от 08.01. до 14.01. впечатлява с неустоими предложения за всички авто и мото ентусиасти. От захранващи кабели до термозащита за предното стъкло, тази седмица магазинът предлага разнообразни продукти и аксесоари, които ще задоволят нуждите на всеки автомобил.

 

Захранващи Кабели – Винаги Под Ръка

От 08.01. грабнете своите захранващи кабели на топ цена от 27,99 лв. Този есенциален аксесоар може да ви спаси в най-неудобни моменти и да ви осигури бързо стартиране на автомобила.

 

Дигитален Автомобилен Термометър – Стриктен Контрол върху Температурата

Само на 08.01. се възползвайте от 30% отстъпка и грабнете дигитален автомобилен термометър за 6,29 лв. Този умен аксесоар ще ви предостави точна информация за температурата във вашия автомобил.

 

Аксесоари за Автомобил – Стил и Удобство

От 08.01. до 14.01. можете да се сдобиете с различни аксесоари за автомобил на привлекателни цени. Почистете стъклата с чистачка 2 в 1 за 4,99 лв. или подсигурете удобство с влажни кърпички за табло на цена от 2,99 лв за 30 броя.

 

Почистващи Продукти – За Безупречна Чистота

Защитете вашия автомобил с почистваща пяна за тапицерия за 3,99 лв. или се сдобийте с универсален силиконов спрей за 2,99 лв. Влажни кърпички за стъкла и кожени повърхности са на разположение за по 2,99 лв и 2,49 лв съответно.

 

Зимен Комплект за Автомобил – Подгответе се за Студа

Осигурете си безгрижни каране през зимата с Зимния комплект за автомобил на Organika за 14,99 лв. Комплектът включва всичко необходимо за грижа за вашия автомобил през студените месеци.

 

Специалните предложения в брошурата на Лидл са една чудесна възможност да обновите и подготвите вашия автомобил за предстоящите зимни условия. Не пропускайте възможността да си осигурите висококачествени продукти на изключителни цени и да заблестете с чист и обгрижен автомобил през целия зимен сезон. Цялата брошура на LIDL вижте тук

За LIDL

Лидл е една от най-големите европейски вериги супермаркети, предлагаща разнообразие от продукти на ниски цени. Вотът на Лидл се разпространява върху много страни в Европа и други части на света. Подробности за Лидл може да се различават в зависимост от конкретната страна.

 

Някои общи характеристики и информация за Лидл включват:

 

История и Основатели:

Лидл е немска верига супермаркети, основана през 1930 г. от Йозеф Шварц в град Лудвигсхафен, Германия. През годините компанията се е разраствала и е станала една от най-големите вериги в света.

 

Вид Продукти:

LIDL  предлага широка гама от продукти, включително пресни продукти, месо, млечни продукти, замразени храни, алкохол, домашни потреби, облекло, електроника и други стоки. Лидл е известен със своята стратегия да предоставя качествени продукти на ниски цени.

 

Брандове:

LIDL  също така произвежда и продава свои собствени марки (приветствани като „брандове на Лидл“), които обхващат различни категории от храни и стоки.

 

Експанзия и Присъствие:

LIDL е широко разпространен и експандира постоянно. В момента веригата е налична в много европейски страни, включително Германия, Великобритания, Франция, Испания, Италия и др.

 

Корпоративна Култура:

Лидл е познат с корпоративната си култура, подчертаваща ефективност и ниските цени. Компанията често използва модела „низка цена, високо качество“.

 

Обществена Отговорност:

Като голяма международна корпорация, Лидл участва в различни инициативи за социална и екологична отговорност.